fbpx

Közép Európa leghosszabb zipline pályáját kár lenne kihagynod!

Zipline Túra a Soca-völgyben

Tarts velünk Szlovéniába, Közép Európa leghosszabb zipline pályáira!

5 darab 550-700 méter hosszú drótkötél pályán keresztül élvezheted a Soca-völgy által nyújtott varázslatos panorámát, ahol akár 60 km/órás sebességgel is „repülhetsz”. Bovec szívéből indulva, terepjárókkal jutunk fel programunk start pontjára, ami már önmagában egy hatalmas élmény! Előzetes tapasztalat nem szükséges, hiszen egy biztonsági tájékoztató és gyakorlás is megelőzi a túránkat, ami után már készen is állunk. Ha kihúznál a bakancslistádról egy programot, vagy ha csak egyszerűen gyönyörködnél a „képeslapszerű” tájban, akkor tarts velünk.

Túra áttekintés

A túra menete

A túra Bovec főteréről indul a Zipline Slovenia irodájából. A meghatározott indulási idő előtt minimum 15 perccel kell gyülekezni az épület előtt. A kötelező papírok kitöltése és aláírása után személyre szabottan kiosztják a felszerelést (beülő, kesztyű) és segítenek felvenni is.

Ezután 9 fős terepjárókkal jutunk fel a Kaninra ahonnan indulni fog a zipline. Egy rövid biztonságtechnikai oktatás után mindenki kipróbálhatja gyakorlatban is a hallottakat egy bemelegítő csúszással, majd szakképzett guidok segítségével indulunk neki a több száz méteres csúszásoknak. A le és felcsatolásnál mindig a túravezetők fognak segíteni a maximális biztonság érdekében.

Miután leértünk az utolsó drótkötélen is, már várni fognak ránk a terepjárók és visszavisznek minket Bovec főterére. Itt már csak a felszerelésünket kell leadnunk és egy hatalmas élménnyel gazdagodva vághatunk neki a következő kalandnak.

Zipline túra ára

60 EUR/fő

Kanyoning Susec elérhető

Március 15 - Október 31 között

Túra indulása

Előre egyeztetés alapján (óránként)

Gyülekező helyszíne

AKTIVNI PLANET, agencija za šport in turizem, Trg golobarskih žrtev 19, 5230 Bovec, Szlovénia

Gyülekező ideje

Túra indulás előtt 15 perccel

Mit tartalmaz az alapár?
  • transzfer a ziplinehoz
  • sisak
  • kesztyű
  • beülő
Amit hoznotok kell
  • minimum térdig érő nadrág
  • sportos öltözet
  • túracipő
  • táska (ha szeretnétek)

Biztosítások az Extrémzóna ajánlásával

Nem várt események, balesetek vagy betegségek sajnos bármikor előfordulhatnak, ezért fontos, hogy előre felkészülten induljunk útnak. Az Extrémzónánál kedvezményes áron kínálunk biztosítási csomagokat az EUB-n keresztül, amelyek egyszerűen és gyorsan megköthetők.