fbpx

Vadvizi Kajak Túra

Fedezd fel a Soca folyó festői tájait egy kalandos vadvizi kajak túra keretein belül!

Vadvizi Kajak Túra kezdőknek is!

Akár kezdő, akár már rutinos kajakosként érkezel, ez a túra garantáltan magával ragadó élményt nyújt. Fedezd fel a smaragdzöld Soca lélegzetelállító tájait egyedülálló perspektívából. Ha igazán át akarod érezni a természet csodáját és megtapasztalni a folyó erejét, ez a program neked való! Merülj el egy felejthetetlen kalandban, ahol te vagy az irányító és a természet a játszótér. Készülj fel egy olyan élményre, amely minden eddiginél izgalmasabb és emlékezetesebb lesz!

Túra áttekintés

Standard kajak túra

Rafting túránk után valami még extrémebbre vágysz? Próbáld ki egyszemélyes vadvízi kajakunkat. Legyél kezdő, vagy gyakorlott kajakos ezt a túrát biztos élvezni fogod. Felfújható kajakjaink egyedülálló élményt nyújtanak, rendkívül stabilak de a jó technika elsajátítása után gyorsak és mozgékonyak. A túra folyamán gyönyörű helyeket érintünk, kisebb-nagyobb zúgókon evezünk le és lehetőségetek lesz ugrálni is a hűsítő vízbe.

Hosszú kajak túra

Fedezd fel a smaragdzöld Socát kajakban! Tarts velünk a kb. 20 km-es túránkon, ahol az elképesztő panoráma mellett a kajakozás alapjait és a folyó történetét is megismerheted. A túra folyamán számos helyen megállunk a hullámokban gyakorolni, a vízből tornyosuló sziklákról ugrálni, vagy csak felfrissülni a fehér kavicsos partokon. Ha jobban át szeretnéd érezni a természet szépségét és a folyó erejét ez a programunk neked való.

A túra menete

A túra a bázisunkról indul, amely Bovec főterétől 5 percnyi sétálásra található. A kocsival érkezőknek van parkolási lehetőség, valamint a Bovecban lakóknak előzetes egyeztetés alapján transzfert is tudunk biztosítania a bázisunk és a szállás között. A túra kezdete előtt 5 perccel van gyülekező. Felvesszük a szükséges felszereléseket (sisak, neoprén ruha, mentőmellény, neoprén cipő) majd beülünk a kisbuszokba és megindulunk a folyó felé.

Miután odaértünk, a folyóparton elkezdünk átöltözni. A száraz ruháinkat és egyéb értékeinket berakjuk a buszba ahol teljes biztonságban lesznek a túra alatt, hiszen sofőrjeink végig vigyázni fognak rájuk. A guidok tartanak egy rövid biztonságtechnikai, valamint evezéstechnikai oktatást, majd gyakorlással kezdjük a túrát. Ha már mindenkinek sikerült elsajátítani az alapokat megindulunk lefelé a folyón.

Az első „bemelegítő” szakasz tökéletes lesz az evezési technika csiszolására valamint tudunk gyönyörködni a smaragd-kék vízben és a lélegzetelállító tájban. A túra második felében a Soca megmutatja a vadabb arcát, nagy sziklák, felfröccsenő hullámok fogják színesíteni túránkat. A túra során több helyen megállunk a folyón, az ügyességünket fejlesztjük vagy más extrém dolgokat csinálunk. Kb. 1,5 óra után megérkezünk a kiszálló helyre, ahol a buszok már várni fognak minket. Az átöltözés után elfáradva, de rengeteg élménnyel gazdagodva indulunk is vissza Bovecba.

Ha több alkalommal szeretnél kajakozni mi mindig valami újat mutatunk neked. Ahogy egyre gyakorlottabb leszel egyre technikásabb folyószakaszokon teheted próbára az ügyességed.

Vadvizi Kajak túra ára

Standard túra: 68 EUR/fő

Hosszú túra: 88 EUR/fő

Vadvízi Kajak Túrák időpontjai

Március 15 - Október 31 között

Túra indulása

Előre egyeztetés alapján

Gyülekező

Túra indulás előtt 15 perccel

Amit biztosítunk
  • sisak
  • úszást segítő mellény
  • neoprén ruha
  • neoprén felső (időjárástól függően)
  • neoprén cipő
Amit hoznotok kell
  • fürdőruha
  • törölköző
  • száraz alsónemű átöltözéshez a túra végére
  • naptej (érzékeny bőrűeknek)