fbpx

Fantasztikus vadvízi hétvége Bovecben

Tarts velünk 2024 Június 21 és 23 között a mesés Bovecbe és hódítsd meg smaragzöld folyóit egy vadvízi kalandtúra keretein belül!

Gyere és hódítsd meg a Soca vad vizét!

Akár kezdő, akár már rutinos kajakosként érkezel, ez a hosszú hétvége garantáltan magával ragadó élményt nyújt. Fedezd fel a smaragdzöld Soca lélegzetelállító tájait egyedülálló perspektívából és készülj fel egy olyan élményre, amely minden eddiginél izgalmasabb és emlékezetesebb lesz!

A túra menete

Első nap - Péntek

Érkezés Bovecbe és szállás (apartman) elfoglalása majd welcome drink Bovec hangulatos főerén.

Második nap - Szombat

Délelőtt közös rafting 6-8 fős csónakokban, amikor megismerkedünk a csodálatos Soca folyóval. Reggel elmegyünk a bázisra, ahol mindenki megkapja az összes szükséges felszerelést, majd kisbuszokkal jutunk el a folyóhoz. A kristálytiszta vízből rengeteg tapasztalattal szállsz ki, délután pedig már önállóan vadvízi kajaktúrán 1 fős kajakokban kamatoztathatod a megszerzett tudást. A két program között természetesen lesz ebédszünet: Bovecben finomabbnál finomabb street food-ok közül válogathatsz, de a megmaradt rántott hús is előkerülhet. A délutáni program egy kis szieszta után indul a már ismert módon: felszerelések felvétele, kisbuszokkal utazás a Soca-hoz, majd indul a kaland! Az önálló vadvízi kajakozáshoz minden szükséges segítséget megkapsz és a guide-ok is melletted lesznek.

Harmadik nap - Vasárnap

Fakultatív programlehetőségek: kanyoning, zip-line vagy barangolás a környéken (túra Szlovénia legnagyobb vízeséséhez, II. világháborús szabadtéri bunkerek felfedezése önállóan, majd hazautazás.

Árak és jelentkezés

A vadvízi hosszú hétvége ára: 280 €

A csomg tartalmazza a szállást (2 éjszaka), az összes felszerelést és a két vadvízi programot. Gyerekkedvezmény – 6 éves korig a szállás ingyenes, 7-15 éves korig 230 €.

Vadvízi hosszú hétvége Bovecban

Június 21 - 23

Utazás

Önállóan

Szállás

Csomag tartalmazza

Amit biztosítunk
  • felszerelések
  • 2 vadvízi program
  • szállás
Amit hoznotok kell
  • fürdőruha
  • törölköző
  • száraz alsónemű átöltözéshez a túra végére
  • naptej (érzékeny bőrűeknek)