fbpx

DECEMBER | JANUÁR | MÁRCIUS

Murau

Festői környezet 42km síterep, félpanziós szállás, korlátlan wellness, csapatépítő programok. Mi kellhet még? Tarts velünk egy fantasztikus sítáborba az ausztriai Murauba!

Tarts velünk Murauba!

Táborok időpontjai: December 7 – 10, December 13-17, Január 18-23 és Március 9-13

A Stájer vidéken található Lachtal és Kreischberg síterepei alkotják a Murau sírégiót, együttesen 42km kiválóan síelhető pályát kínálva a téli sportok szerelmeseinek. Számos program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy az itt töltött idő minden pillanata élménnyel teljen.

Síterep

A kezdők és profik is megtalálják számításaikat

A Kreischberg & Lachtal terep kifejezetten kedvelt a családok között, hiszen a gyerekeket, kezdő sízőket is ideális lejtők várják. A haladók és a profik is megtalálják itt számításaikat és kibontakoztathatják tudásukat. Az extrémebb műfaj felé kacsintgató sízők és boardosok a kreischbergi Snowparkban találhatnak szórakoztató kihívásokat, amihez nem kell feltétlenül profinak lenni: több nehézségi fokozatú trükk gyakorlására van lehetőség.

Szuper családbarát programok

Nagyszerű programok széles választékával készülünk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy az itt töltött idő minden percét emlékezetessé tegyük. A délutáni programokról és a kikapcsolódásról is gondoskodunk! Ha úgy érzitek, relaxálhattok is a wellness részlegben egy átsíelt nap után, mi viszont számos esti csapatépítő és gyermekprogrammal, illetve meglepetés ajándékokkal készülünk nektek. Ha a szülők egy kis kimenőre vágynak ( Pl.: HütteParty ), addig sem kell aggódniuk, hiszen mi vigyázunk a picúrokra, ők sem fognak unatkozni.

Oktatás

Kezdőtől szuperhaladó szintig

Legyetek teljesen kezdők, középhaladók, haladók, de szuperhaladók is akár, kicsik és nagyok számára is megtaláljuk a tökéletes csoportot és oktatót, akár síelni, akár snowboardozni szeretnétek. Síoktatók Magyarországi Szövetsége által is elismert, profi oktatóinktól tanulhattok, csiszolhatjátok meglévő tudásotokat, illetve megismerhetitek a legmodernebb technikákat. A tábor során lehetőségetek van csoportos vagy privát oktatáshoz is csatlakozni. Mi napi 2×1,5 óra oktatást biztosítunk nektek.

Felszerelés

Bérlés és ATOMIC teszt

Ha szeretnéd, a felszerelés kölcsönzésében is segítünk, akár itthon, akár ott helyben, a pálya alján, így cipekedned sem kell. Táborunk vendégeként csúcskategóriás ATOMIC síléceket is lesz lehetőségetek tesztelni a hétvége alatt. Különböző stílusokon keresztül tapasztalhatod meg, hogy melyik léccel érzed a legmagabiztosabbnak magad a pályákon.

Árak és Jelentkezés

2023 December 7 -10
MEGTELT!

2023 December 13 - 17
MEGTELT!

2024 Január 18 - 23
MEGTELT!

2024 Március 9 - 13

 • Felnőttek részére: 579 EUR/fő-től
 • 0-2 éves korúak részére: ingyenes
 • 3-6 éves korúak részére: 276 EUR/fő-től (síbérletet tartalmazza)
 • 7-14 éves korúak részére: 453 EUR/fő-től
 • 15-18 éves korúak részére: 549 EUR/fő-től

A korlátozott férőhelyeinkre való tekintettel, a foglalásotokat az előleg befizetésével tudjátok biztosítani. Az előleg összege 200 EUR/fő, a foglalásokat jelentkezési sorrendben erősítjük meg.

Biztosítsd a helyed!

Hívj minket telefonon vagy írj emailt és Mi mihamarabb megválaszoljuk!

Foglalás előtt még lenne kérdésed?

Mit tartalmaz az alapár?

Az alapár tartalmazza:

 • Decemberi táborunkban a 15 év alatti vendégeink számára az ár tartalmazza a síbérletet is!
 • Szállás félpanziós ellátással
 • Síbérlet 15 éves korig
 • Korlátlan wellness használat
 • Wifi
 • Oktatás 2×1.5 óra/nap
 • Síversenyen való részvétel
 • Programok

Az alapár nem tartalmazza:

 • Síbérlet
 • Idegenforgalmi adó
 • Felszerelés kölcsönzés
 • Gyermekfelügyelet

Akik elkísérnek az útra

Az ExtrémZóna csapata több évtizedes tapasztalattal, helyismerettel és sok szeretettel várja a téli sportok szerelmeseit. Gondoskodunk róla, hogy az itt töltött időből a lehető legtöbbet tudjátok kihozni!

Gyakori kérdések

Miért pont Ausztria?

Gyere velünk és élvezd az osztrák precizitást a sípályákon is, na meg a hihetetlenül finom gőzgombócot, császármorzsát és persze a kihagyhatatlan söröket!

Jelentkezz bátran akár egyedül is! Mindig szervezünk telekocsikat, így nem csak a társaság lesz szuper, de az utazás is költséghatékonyabbá válik.

A Kreischberg & Lachtal terep kifejezetten kedvelt a családok között, hiszen a gyerekeket, kezdő sízőket is ideális lejtők várják, összesen 23 km kék pálya áll rendelkezésükre. A kicsiknek rengeteg lehetősége van a szórakozással egybekötött fejlődésre: olyan kalandok várják őket, mint a Dino Park, a Yabaa Dabba Doo-Land, vagy a varázsszőnyeges gyermekparadicsom a Kinder-Lachtalban.

A haladók és a profik 32 km piros, illetve 12 km fekete pályán bontakoztathatják ki tudásukat: a kreischbergi síterepen 16 km közepesnek és 9 km nehéznek minősített lejtő van, míg Lachtalban ezek hossza 16 és 3 km. Az extrémebb műfaj felé kacsintgató sízők és boardosok a kreischbergi Snowparkban találhatnak szórakoztató kihívásokat, amihez nem kell feltétlenül profinak lenni: több nehézségi fokozatú trükk gyakorlására van lehetőség.

Club Hotel Kreschberg

De Capo Panzió