fbpx

Soca völgyi kalandok – hosszú hétvége Bovecben

Tarts velünk 2024 Június 28 és 30 között a mesés Bovecbe és hódítsd meg smaragzöld folyóit, közép-európa leghosszabb ZipLine pályáit és gyönyörködj a Julia Alpokat egy izgalmas hosszú hétvége keretein belül!

Fedezd fel velünk Szlovénia legizgalmasabb gyöngyszemét!

Akár kezdő, akár már rutinos kajakosként érkezel, ez a hosszú hétvége garantáltan magával ragadó élményt nyújt. Fedezd fel a smaragdzöld Soca lélegzetelállító tájait, Közép-Európa legosszabb ZipLine pályáit és a Julia Alpokat egyedülálló perspektívából. Készülj fel egy olyan élményre, amely minden eddiginél izgalmasabb és emlékezetesebb lesz!

A túra menete

Első nap - Péntek

Érkezés Bovecbe és szállás (apartman) elfoglalása majd welcome drink Bovec hangulatos főerén.

Második nap - Szombat

Délelőtt közös rafting 6-8 fős csónakokban, amikor megismerkedünk a csodálatos Soca folyóval. Reggel elmegyünk a bázisra, ahol mindenki megkapja az összes szükséges felszerelést, majd kisbuszokkal jutunk el a folyóhoz. A kristálytiszta vízből rengeteg tapasztalattal és jóleső fáradtsággal szállsz ki, a buszok visszavisznek Bovecbe, ahol finomabbnál finomabb street food-ok közül válogathatsz, de a megmaradt rántott hús is előkerülhet. Délutáni programunk a fantasztikus ZipLine. Közösen jeepekkel felmegyünk a hegyek közé, majd alapos oktatás és gyakorlás után 5 hosszú drótkötélpályán süvítünk le az alsóbb régiókba, ahonnan újra a terepjárók juttatnak vissza minket Bovec főterére.

Harmadik nap - Vasárnap

fakultatív programlehetőségek: vadvízi kajaktúra 1 fős kajakokban, kanyoning vagy barangolás a környéken (túra Szlovénia legnagyobb vízeséséhez, II. világháborús szabadtéri bunkerek felfedezése önállóan, majd hazautazás.

Árak és jelentkezés

A vadvízi hosszú hétvége ára: 280 €

A csomag tartalmazza a szállást (2 éjszaka), az összes felszerelést valamint a rafting és zipline programokat. Gyerekkedvezmény – 6 éves korig a szállás ingyenes, 7-15 éves korig 230 €.

Soca völgyi kalandok – hosszú hétvége Bovecben

Június 28 - 30

Utazás

Önállóan

Szállás

Csomag tartalmazza

Amit biztosítunk
  • Rafting
  • Zipline
  • Felszerelések
  • Szállás
Amit hoznotok kell
  • fürdőruha
  • törölköző
  • száraz alsónemű átöltözéshez a túra végére
  • naptej (érzékeny bőrűeknek)
  • bátorság és jókedv