fbpx

Adrenalin földön, vízen, levegőben.

Tarts velünk 2024 Július 26-29 között a mesés Bovecbe, hódítsd meg smaragzöld folyóit és kanyoningolj a varázslatos Susec kanyonban egy izgalmas hosszú hétvége keretein belül!

Ha izgalomra vágysz, mi biztosítjuk!

Izgalmas raftingtúra a smaragdzöld Soca vad vizén és kanyoning a varázslatos Susec kanyonban. Fedezd fel a smaragdzöld Soca lélegzetelállító tájait egyedülálló perspektívából és készülj fel egy olyan élményre, amely minden eddiginél izgalmasabb és emlékezetesebb lesz!

A túra menete

Első nap - Csütörtök

Érkezés Bovecbe és szállás (apartman) elfoglalása majd welcome drink Bovec hangulatos főterén.

Második nap - Péntek

Délelőtt közös rafting 6-8 fős csónakokban, amikor megismerkedünk a csodálatos Soca folyóval. Reggel elmegyünk a bázisra, ahol mindenki megkapja az összes szükséges felszerelést, majd kisbuszokkal jutunk el a folyóhoz. A kristálytiszta vízből rengeteg tapasztalattal és jóleső fáradtsággal szállsz ki, a buszok visszavisznek Bovecbe, ahol finomabbnál finomabb street food-ok közül válogathatsz, de a megmaradt rántott hús is előkerülhet. Az ebéd utáni pihenőt követően délután fakultatív programlehetőségek várnak: vadvízi kajaktúra 1 fős kajakokban, zip-line vagy barangolás a környéken (túra Szlovénia legnagyobb vízeséséhez, II. világháborús szabadtéri bunkerek felfedezése).

Harmadik nap - Szombat

Délelőtt a már ismert kisbuszokkal megyünk a bázisra a felszerelésekért, majd feltúrázunk a kiindulási pontunkra. Jól fog esni néha belecsobbanni a jéghideg vízbe a kalandos kanyontúra során! A vezetők helyenként kötelekkel engednek le minket a sziklás kanyonban. Az adrenalin garantált! Délután a fakultatív programlehetőségek közül választhatsz!

Negyedik nap - Vasárnap

Az utolsó napon is van még lehetőséged kipróbálni valami újat vagy még egyszer benevezni arra, ami nagyon megtetszett! Utána búcsúzunk Bovectől és indulunk haza.

Árak és jelentkezés

A vadvízi hosszú hétvége ára: 315 €

A csomag tartalmazza a szállást (3 éjszaka), az összes felszerelést, valamint a rafting és kanyoning programokat. Gyerekkedvezmény – 6 éves korig a szállás ingyenes, 7-15 éves korig 245 €.

Adrenalindús hosszú hétvége Bovecban

Július 26 - 29

Utazás

Önállóan

Szállás

Csomag tartalmazza

Amit biztosítunk
  • Rafting
  • Kanyoning túra
  • Felszerelések
  • Szállás
Amit hoznotok kell
  • fürdőruha
  • törölköző
  • száraz alsónemű átöltözéshez a túra végére
  • naptej (érzékeny bőrűeknek)